Viser søgeresultater for

"Kaffemaskiner og Espressomaskiner"

Nivona CafeRomatica 779 Espressomaskine - Aroma Balance System - 5 kaffeniveauer - Bluetooth
Nyd en dejlig kop espresso inden resten af familien står på. På Nivona espressomaskinen kan du nemt, hurtigt og lydløst lave din kaffe præcis som du kan lide den! Fuldautomatisk OneTouch Med Aroma Balance system Indbygget Bluetooth funktion Fryd for øjet og ro for øret Nivona espressomaskinen har kromdetaljer, der giver et stilrent og elegant look, som passer perfekt ind på køkkenbordet i den nordiske stil. Drypbakken har en ridsefri overflade, samt en ny isoleret og mere lydsvag kaffekværn. Med Nivona kan du lave dig en lækker kop kaffe uden at vække resten af familien. Kaffe lige som du kan lide det! Aroma Balance system giver dig tre forskellige aromaprofiler (dynamisk, konstant og intens), hvilket tilføjer maksimal aroma og en præcis ekstraktion. Aroma Balance systemet handler om bryggeflowet. Ved konstant er flowet det samme under hele brygningen, hvor flowet ved dynamisk og intens skifter. Derfor kan det færdige resultat varierer meget alt efter hvilken aromaprofil du fortrækker. Det gør det muligt også at kunne servere den bedste tænkte kop kaffe til dine gæster ligeså. Du kan også vælge mellem 5 kaffestyrker, den totale mængde og forholdet mellem kaffe og mælk. Det færdige resultat er tilpasset hver enkel bruger alt efter hvilken aromaprofil og hvilken kaffestyrke, du vælger ved brygningen. Espressomaskinen er derfor til hele familie og alle dine gæster. Smarter Coffee app Download Nivonas Smarter Coffee app, hvor du kan bruge din bluetooth funktion til at betjene maskinen fra afstand. App’en giver dig mulighed for at programmere maskinens kaffe, tjekke statistikker, se videoguides og meget mere.
SMEG 50'er Style Kaffemaskine - 10 kopper - Med timer - Pastelblå
Sage BARISTA Touch Espressomaskine - Integreret kværn - LCD-skærm - Silver
Espressomaskinen Barista Touch fra Sage er til dig, der gerne vil lave og nyde kaffe på baristaniveau derhjemme. Med 8 forprogrammerede kaffevarianter giver Barista Touch dig kvalitetskaffe på den nemme måde. Integreret konisk kværn Indbygget mælkeskummer - lav cremet, luftigt mælkeskum LCD-skærm med swipe-funktion Swipe dig til din næste kaffeoplevelse Barista Touch er designet til at optage mindre plads på køkkenbordet og at gøre det til en fornøjelse at brygge god kaffe. En intuitiv touch-skærm giver dig mulighed for at swipe og vælge mellem dine kaffe-favoritter, for eksempel latte, espresso, americano, flat white eller cappuccino. Et let tryk på skærmen og så er du i gang. Maskinens hukommelse lader dig skabe dine egne kaffetyper og gemme og navngive op til 8 varianter. Bliv barista derhjemme Friskkværnet kaffe smager bare bedst, og Barista Touch’s integrerede koniske kværn gør det muligt at kværne bønnerne direkte ned i portafilteret, så den optimale smag bevares. Espressomaskinen giver dig fuld kontrol over alle indstillingerne og rige muligheder for at eksperimentere med dosering og smage. Er du til kaffe med cremet mælkeskum, gør den indbyggede mælkeskummer det til en leg at skabe den tykt skummende konsistens. Kaffebrygning bliver en leg Barista Touch varmer vand på blot 3 sekunder via et innovativt opvarmningssystem, der sikrer den optimale ekstraktionstemperatur. Kaffebønnerne hældes i den lufttætte beholder, der kan rumme 226 gram bønner. Vandtanken på 2 liter er aftagelig, nem at fylde og har et integreret vandfilter. Mælkeskummeren har automatisk rensefunktion.
Nivona CafeRomatica 970 Espressomaskine - Indbygget kværn - 5 kaffetypeindstillinger - Rengøringsprogram
Når du skal booste dagen i gang, så er det egentlig bare at gå ud til din Nivona espressomaskine i køkkenet, og vælge den type kaffe du ønsker på det store touchdisplay. Måske har du indstilleret din ynglingskaffe som en fast kaffetype, eller også har du lyst til at prøve noget nyt? Der er næsten frit valg på alle hylder, når du bestiller din kaffe på Nivona espressomaskinen. 5” stort touchdisplay Med Aroma Balance system Indbygget Bluetooth funktion Brugervenlighed i særklasse Nivona espressomaskinen har et stilrent og lækkert look. Her er teknologi tænkt sammen med design og brugervenlighed, hvilket giver dig en maskine som er let at gå til, pynter i køkkenet og laver de bedste kaffer. Den fuldautomatiske espressomaskine har et 5” stort touchdisplay, som giver dig både overblik og indblik i kaffebrygningen. Du kan programmere maskinen til at lave individuelle kaffetyper, så både du og resten af familie får kaffen som i bedst kan lide det. Displayet står skarpt og reagerer lynhurtigt. Hertil kan der også indstilles til dansk, så displayet kan guide dig gennem alle processer og generel vedligeholdelse af maskinen. På Nivona CafeRomatica er lydniveauet markant lavere end på flere andre maskiner. Det er blandt andet på grund af den helt nye og forbedrede kværn vis rotationsteknik støjer mindre under formaling af kaffen. Med Nivona kan du lave dig en lækker kop kaffe uden at vække resten af familien. Kaffe lige som du kan lide det! Du kan programmere din kaffe så temperaturer, kaffemængde, mælk og mælkeskum passer lige ind til din smag. Du kan ændre på standarden af kaffebrygningen, så maskinen brygger din ynglingskaffe hver gang, men du kan også manuelt indstille din drik inden brygningen, og undervejs, når drikken brygges. Så om dette ikke er nok, så kan du også med Cappuccino-connoisseur system indstille brygningens rækkefølge på cappuccino – vil du have kaffe først og mælk sidst eller omvendt? Det helt nye Aroma Balance system giver dig også tre forskellige aromaprofiler (dynamisk, konstant og intens), hvilket giver dig maksimal aroma og en præcis ekstraktion. Aroma Balance systemet handler om bryggeflowet. Ved konstant er flowet det samme under hele brygningen, hvor flowet ved dynamisk og intens skifter. Derfor kan det færdige resultat varierer meget alt efter hvilken aromaprofil du fortrækker. Det gør det muligt også at kunne servere den bedste tænkte kop kaffe til dine gæster ligeså. Smarter Coffee app Download Nivonas Smarter Coffee app, hvor du kan bruge din bluetooth funktion til at betjene maskinen fra afstand. App’en giver dig mulighed for at programmere maskinens kaffe, tjekke statistikker, se videoguides og meget mere.